Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinsbräserad högrev

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En god stek som ger en god rödvinssås. Serveras gärna med dragonkryddad potatisgratäng.

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp stekpannan och bryn köttskivan i smör tills det fått fin stekfärg. Krydda med peppar och salt och lägg över i en gryta. Lägg i lök,vitlök,morot samt kryddor och spä på vatten (använd gärna stekskyn) och vinet samt tomatpurén. Låt puttra i ca 1 ½ timme vänd efter halva tiden och red av skyn med maizenaredning. Servera gärna med en god gratäng.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 31 mars 2012

    Hej nu har jag gjort din super goda gryta håller på att äta ihjäl mej kommer att göra om den här super goda tack anders du får 5 poäng från mej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.