Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinsmarinerad biff med rosmarinpotatis & pepparrotssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En väldigt god festmiddag nu på sommaren!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela biffarna i två på längden. Marinera i vin blandat med kalvfond och peppar. Trä upp köttet på blötlagda grillspett. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg potatis, rosmarin och klickar av smör i en ugnsfast form. Tvätta rödbetorna men skala dem inte. Rosta rödbetor och potatis i ca 40 minuter eller tills de är mjuka. Grilla köttet.
  3. Värm grädden och blanda ner créme fraiche. Ta från värmen, rör ner pepparroten och senap. smaka ev av med salt och peppar.
  4. Servera biffen med varm pepparrotssås, rosmarinpotatis och bakade polkabetor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.