Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinspäron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Päron får sjuda med rödvin, Sweet & Less, vaniljsocker och kanelstång. Till det serveras en god sås gjord på crème fraiche, kesella och Sweet & Less samt lite kanel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala päronen men låt skaftet vara kvar. Ställ päronen i en liten kastrull och häll på rödvin, Sweet & Less, vaniljsocker, kanelstång och stjärnanis. Sjud under lock i ca 10 minuter.
  2. Tag kastrullen från värmen och låt päronen svalna i spadet. Blanda samman ingredienserna till såsen. Servera rödvinspäronen med en klick av såsen. Garnera eventuellt med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.