Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinssås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Lägg chilin i blöt och rensa den. Svetta löken i lite olivolja. Strö över socker och karamellisera. Tillsätt alla ingredienser utom kalvfonden. Reducera till hälften. Tillsätt kalvfonden och koka ihop ytterligare. Sila såsen och smaka av. Skala löken och glacera i olivolja och farinsocker. Tillsätt rödvinssåsen. Koka tills lökarna mjuknar. Ta upp dem och låt dem svalna. Tryck ut kärnan och fyll lökarna med kålrotscrème. Innan servering, rosta löken i salamander och nappera med såsen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ErikWidman 19 februari 2009

    vilka lökar beskriver du var i receptet? framgår inte...

  • Lennart_58 13 december 2009

    Oj oj va gott, tack ska du ha o 5P är du väl värd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.