Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinssås

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smidig o god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken lätt i smör tillsammans med svartpeppar utan att den tar färg. Pudra över mjölet och späd med vatten och vin i omgångar under ständig vispning. Smula ner buljongtärningen. Ge såsen ett uppkok. Tillsätt kalvfonden och soyan. Låt såsen koka sakta 8-10 minuter.
  2. Blanda ev. stekspad i såsen. Vispa i smöret precis före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.