Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinssås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket uppskattad sås till kött

Ingredienser

Instruktioner

Hacka rödlöken grovt och lägg i lite smör i en kastrull. Fräs 1-2 minuter. Tillsätt socker, balsamvinäger, rödvin, kalvfond, salt och peppar. Låt allt sjuda cirka 20 minuter. Om du tycker den är för rinnande kan du blanda i lite maizena. Tillsätt 50 g smör.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • 7201 20 mars 2011

    Kanske den GODASTE såsen jag ätit. *R*E*K*O*M*E*N*D*E*R*A*S 5 av 5 möjliga.

  • samaka 19 augusti 2012

    jättegod sås! det funkar lika bra att pruta ned sockret, tar själv bara 0,5 dl med utmärkt resultat.

  • morsan123 30 december 2012

    Jättebra sås, men jag drog ned på sockret också, behövs inte så mycket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.