Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinssås till mikrad torsk

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jättesmarrigt med rödvinssås till firren! Å lättlagad också!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda socker, rödvin och kalvfond i en kastrull. Låt koka utan lock, så att såsen blir simmig. Rör ner en tesked matfett. Salta fisken och lägg den i en mikrosäker form. Tillaga fisken, ca 4 minuter, på 80 % av mikrons fulla effekt. Låt stå någon minut för att utjämna temperaturen. Servera fisken med såsen, kokt potatis och sallad. Tips! I stället för att "mikra" fisken kan du naturligtvis koka den i vatten också på spisen i en kastrull. Låt vattnet täcka fisken och låt den sjuda ca 5 minuter. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.