Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökig vinägrett med rostad vitlök

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vinägrett till pasta, pizza, ugnsbakad grönsaker, skaldjur och allt grillat!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg vitlöksklyftorna på ett fat och sätt in i ugnen i 20 minuter i 175 grader tills de är mjuka. Skala dem och pressa i en skål. Rör i Rökt Olivolja, olivolja och rödvinsvinäger. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera till sallad, grillade grönsaker, skaldjur eller stekt fisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.