Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt festfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Annorluna och gottigott,gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor och banka ut köttet. Lägg skivorna i marinaden och vänd runt. Marinera köttet någon timme.
  2. Blanda hjortronsylten med crème fraiche och salta och peppra rejält. Smaka av och tillsätt ev mer av sylten. Såsen ska inte ha en jolmig utan kryddig smak.
  3. Stek eller grilla köttet. Servera med potatisgratäng, smarrig sallad och såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.