Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt renköttstoast med pepparot

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En supergod enkel förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär renköttet i mindre tärningar och finhacka löken och hacka i önskad mängd dill, blanda ihop allt och smaka av och servera på en kavringskiva eller annat mörkt favoritbröd och toppa med en dillkvist .

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Isilien 22 maj 2011

    Helt fantastisk förrätt. Vi tog pepparrots visp istället för riven pepparrot, hur underbart som helst! Tack för detta recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.