Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rönnbärsfilegryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lättlagat ta vad man har hemma!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skiva purjolöken.
  2. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta.
  3. Fräs purjolöken och lägg över i grytan. Rör i salt, peppar, enbär, soja, gelé, buljong och crème fraiche.
  4. Låt grytan koka ca 5 min.
  5. Servera med kokt potatis och broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.