Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rönnbärsfilegryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har ej provat detta recept.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skiva purjolöken och bryn köttet i smör. Lägg över det i en gryta.Bryn purjolöken och lägg över det i grytan. Rör ner salt, peppar, enbär, soja, gelé, buljong och crème fraiche. Låt koka i 5 min. Servera med kokt potatis och kokt broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.