Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rönnbärssaft

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

Saft som lämpar sig mycket väl som måltidsdryck då den inte är lika söt som en mer traditionell saft.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bär och vatten i 20 minuter, låt uppkoket svalna i kastrullen och låt därefter stå i ett dygn. Dag två silas bären av och rönnbärssaften kokas upp med socker i 10 minuter. Skumma, fyll upp på rengjorda flaskor och korka igen. Förvaras därefter svalt.
  2. Spädes: 1 del saft, 4 delar vatten

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Okänd 28 maj 2010

    hehe får fortsätta kika runt-fast nu direkt i din kokbok tror jag, hittade av en slump ännu ett recept som verkar tilltala mina smaklökar skrivet av dej :)

  • ToxCat 7 augusti 2011

    Kanske är en dum fråga men jag har aldrig testat att göra egen saft förut: Ska saften spädas innan man dricker den sen eller kan man dricka den direkt?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.