Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rösti

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och skölj den. Riv den i strimlor på grövsta sidan av råkostjärnet. Skär fläsket i små tärningar. Skala och hacka löken. Värm en stekpanna och fräs fläsktärningarna i den. Tillsätt fettet och lägg i potatisen och löken blandat. Krydda. Tillsätt osten och stek under lock 10 min på lagom värme. Vänd på kakan då den har blivit ljusbrun på undersidan. Låt steka i ca 10 minuter. Klipp över persiljan. Serveras med lingonsylt eller till kötträtter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.