Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rollmops

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

God och enkel förrätt. Passar till många tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt matjesfiléerna rinna av. Dela dem på längden. Skala och finhacka löken.
  2. Bred ett tunt lager bordsmargarin på brödskivorna. Fördela den hackade löken över hela smörgåsen.
  3. Lägg en matjesfilé i ring mitt på varje brödskiva. Häll en rå äggula i varje ring och garnera med en dillvippa.
  4. Servera rollmopsen med ett kryddigt öl och ev. en blandad sallad. Rödlöken kan blandas med hackad gräslök eller finstrimlad purjolök.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.