Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rolls Roycesallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man utgår från en bas av olika plocksallader och en god olivolja. Sedan kan man variera med ingredienser man själv tycker om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rosta valnötterna i en stekpanna och låt dem svalna på en tallrik. Kärna ur äpplena, klyfta och bryn dem i en klick smör i samma panna. Lägg dem på valnötterna.
  3. Skär osten i skivor och dela upp på rostbrödet. Ställ rostbrödet i ugnen och låt dem få färg och bli knapriga.
  4. Skiva rödlöken. Blanda olja och vinäger med salladen i en stor bunke. Blanda i rödlöken. Salta. När man har saltat mister salladen fort sin spänst. Skär rostbröden i trianglar (tre till varje tallrik). Varva sallad med nötter, skinka, äpple och trianglar på stora tallrikar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.