Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rom- och äggröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

En jättegod förätt som kan ätas både på rostat bröd och t ex avokado.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka äggen, rödlöken och räkorna i mindre bitar och blanda sedan samman allt. Jag brukar pressa i lite citron också och det är jättegott på rostat bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 5 juni 2009

    Hej rom och räk röran var kanon god kommer att göra flera gånger tack för receptet mvh monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.