Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rom- och chokladcupcakes

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Läckert god minicupcake.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienser utom chokladen i en skål och vispa med elvisp i ca 2-3 minuter. Hacka chokladen och vispa ner den i smeten. Klicka ut i 24 miniformar. Grädda i ca 15 minuter, 175 grader, mitt i ugnen. Ta ut och låt svalna.
  2. Vispa grädden tills det bildas mjuka toppar. Ha i kolasåsen, vispa lite till. Om man vispar för länge blir den grynig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.