Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rom- och cocacolaruter

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Mörk chokladbotten med cocacola smak med brun romtopping.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på strobröd. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Tillsätt cocacola och arom. Grädda kakan i 25-40 minuter längst ned i ugnen.
  3. Glasyren: Smält smöret. Blanda hushållsfärgen med grädden och rom essens, och häll i smöret. Tillsätt florsockret och rör om.
  4. Fördela glasyren över kakan då den svalnat, och garnera efter önskemål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.