Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rom- och russinkulor

 
  • Serverar: 30-40 portioner
Skriv ut

Små, smakrika och naggande goda rom- och russinkulor!

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg russin i rom över natten, grovhacka dessa. Grovriv mandelmassa, tillsätt romrussin (russin och rom som inte absorberats) och mandelmjöl, blanda väl. Rulla små kulor av smeten och ställ kallt. Smält choklad och doppa kulorna, strö på lite kokosflingor och ställ kallt i minst en timme så chokladen stelnar ordentligt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.