- Serverar: 25 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Halvhårda kakor med romlagda russin och vit cholkad.
Hade hallonrom, Montegua Bay -Rasby with rum.
Instruktioner
- Blötlägg/marinera russinen i romen kvällen före bakningen.(tryck ner russinen så alla får vätska på sig)
- Lägg ugnen på 200 grader.
- Rör smör o socker med gaffel.
- Rör i ägget och vaniljessensen.
- Blanda ner harvregryn, mjöl, bakpulver och sedan choklad och russinen tillsammans med vätskan som är kvar.
Ha ev. mer havremjöl om det blir för löst.
- Lägg en stor, rund matsked varje muffinsform.
Eller gör runda bollar och lägg på plåten samt platta till något.
- Platta till något.
- Grädda 13-14 min och stäng av ugnen. Låt eftergräddas i 5 min i ugnen.
Ta ut och låt svala.
Publicerat den
10 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar