Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Romfudge med puff och kokos

 
Skriv ut

Smaskig fudge som smälter i munnen. Koktiden kan nog variera, hade inget att mäta graderna med, så jag tog det säkra före det osäkra och lät det stå på ca 1tim och 20min. Perfekt resultat! Antalet bitar tycker jag är upp till var och en. Ju tunnare man vill ha - dessto fler...

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp grädde, kakao, smör/margarin, sirap och socker. Koka kraftigt tills smeten klarar kulprovet (när det går att forma en kula i kallt vatten med ett par droppar smet) Ta grytan från värmen och låt blockchokladen smälta ner i den varma blandningen med romaromen, blanda ner kokos och rispuffar. Häll i smord eller bakpappersklädd form. Ställ svalt att stelna. Skär i bitar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.