Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Romrussinparfait med spettekaka

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En god och lite annorlunda vuxen dessert!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg russinen i rommen och låt dem ligga till dess att rommen sugits upp av russinen, det tar ca 1 dygn.
  2. Lättvispa grädden i en separat bunke. Vispa äggulorna med vaniljsockret och tillsätt sockret lite i taget. Vispa blandningen porös och rör ner russinen. Vänd ner grädden och spettekakan i äggblandningen.
  3. Fodra en form med plastfilm och häll i smeten. Låt parfaiten stå i frysen i minst 1 dygn och ställ den sedan i kylskåp i ca 30 minuter innan servering. Ta bort plastfilmen och garnera med mer spettekaka

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.