Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Romsill

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Passar till alla tillfällen då man äter sill...

Ingredienser

Instruktioner

Skölj sillen väl och skär i bitar Blanda samman ingredienserna till lagen i en kastrull och låt koka upp under omrörning. Låt lagen kallna. Lägg sillen i en bunke och häll på lagen. Låt stå minst ett dygn. Blanda samman gräddfilssåsen. Häll av lagen från sillbitarna och lägg bitarna i såsen. Låt gärna stå ett par dagar och dra till sig!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.