Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Roohafza chili sås

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Roohafza är en saft framställt av bland annat örter, frukter, grönsaker, blommor och rötter. Kan användas till mycket, en recept vill jag dela med här.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda chili, Roohafza, vinäger, soja, ingefära, vitlök, peppar och paprika och torra kryddor. Sjud ingredienserna i en kastrull under omrörning på svag värme tills det tjocknar (ca 30 minuter). Du använder detta recept som ett dopp eller en marinad för Wokad kyckling lår.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.