Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Roquefortpannacotta med parmesankex

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Alltid populär

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden med en urskrapad vaniljstång och socker. Låt koka i tre minuter tillsätt osten och låt smälta.
  2. Lägg under tiden gelantinbladen i blöt efter anvisningar, lägg ner i blandningen och låt smälta.
  3. Häll upp i dry martini glas och ställ i kyl att svalna tills det stelnat.
  4. Riv parmesan och klicka upp på bakplåtspapper i 5 kronors klickar. In i ugnen på 125 grader tills de smält och stelnat.
  5. Tag ut den stelnade pannacottan och strö över socker, smält det med en brännare. Klart Servera gärna en god Sauternes till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.