Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosa chokladfondue

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det här är kärlek! :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka den vita chokladen i mindre bitar.
  2. Skölj, rensa eller skala och skär upp frukten i bitar. Lägg upp frukten på ett fat eller i skålar. Välger du att ha godisar så lägg upp dom på fat eller i skålar.
  3. Koka upp grädden, när grädden kokat upp stäng av och dra kastrullen från plattan och låt svalna lite. Den vita chokladen blir lätt grynig om grädden är för varm.
  4. När grädden svalnat något, häll grädden över chokladen och rör smeten slät. Klicka i smöret och låt det smälta. Rör smeten slät och häll i spriten.
  5. Färga smeten rosa med röd hushållsfärg. Börja med ett par droppar, rör ut och se om du vill ha mer färg.
  6. Väljer du att ha i hackade blandade nötter eftter tycke och smak så lägg i dom nu.
  7. Låt dig och dina gäster väl smakas! :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.