Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosa Chokladmousse

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har inte testa den själv. Så ni som vågar att göra denna kan väl ta o kommentera :)

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden. Bryt chokladen i bitar och värm den i vattenbad eller i mikrovågsugn tills den precis blir mjuk. Rör så att den smälter. Rör ihop äggulorna i en skål. Tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Blanda först i lite av grädden och sedan resten. Rör i karamellfärg. Häll upp i små glas. Låt moussen stå 2–3 timmar i kylen. Garnera med strössel eller mörk choklad i bitar. Toppa efter tycke och smak. Godis, bär eller choklad är alltid uppskattat!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wemla 25 januari 2008

    Otrolig läcker och rolig efterrätt. Jag gjorde rosa till tjejerna och grön till killarna..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.