Saftiga festkakor som håller länge! Långpannekaka.
Instruktioner
- Smörj en form, ca 30 till 40 centimeter (en ugnsplåt) och häll i lite mannagryn som täcker smöret.
- Vispa ägg och socker pösigt. Rör i smöret och vatten.
- Blanda mjölet, vaniljsockret och bakpulvret tillsammans och vänd ner i smeten.
- Häll upp i formen och grädda mitt i ugnen i cirka 30 minuter i 175 grader. Stjälp upp kakan.
- Garnering:
Smält smöret och blanda med florsocker. Späd eventuellt med lite vatten.
- Bred ut kristyret över kakan med en slickepott. Dela kakan.
- Servera!
Publicerat den
14 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott och lättbakat! Hittade tyvärr inget florsocker med jordgubbssmak i min affär, men det fick bra med chokladsmak också.