Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosa maränger

(1 kommentar)  
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Läckra, söta små godbitar! De är glutenfria om man hoppar över garneringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll äggvitorna i en torr och fettfri skål. Tillsätt ca 1/3 av sockret. Vispa till ett hårt fast skum. Vänd försiktigt i resten av sockret, fortsätt vispa tills smeten är fast och glansig.
  2. Droppa i röd karamellfärg tills smeten fått en härligt rosa färg.
  3. Spritsa ut smeten på bakpappersklädd plåt. Dekorera gärna med jordgubbskulor om kakorna inte behöver vara glutenfria.
  4. Grädda marängerna i 100 grader i mitten av ugnen minst 2 timmar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • CumGranoSalis 5 augusti 2008

    Hej! Jag var inne här och letade efter recept till maränger och fastnade för ditt, så idag blev det maränbak här hemma! Väldigt roliga och lättlagade. Jag hade bara lite svårt för att avgöra när dom var färdiga!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.