Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosa marsmallows

 
  • Serverar: 36 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

Färga marshmallowsen i vilken färg du vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg aluminiumfolie i en rektangulär form ca 20x30 cm. Vispa strösocker och vatten med elvisp i tre minuter i en stor skål. Blanda gelatinet med vatten i en liten skål. Ställ gelatinskålen i vattenbad (ej kokande vatten) och rör tills gelatinet lösts upp. Häll det i sockerblandningen och vispa tio minuter med elvisp, tills blandningen är tjock och vit. Tillsätt vaniljessensen och karamellfärgen och vispa tills allt är väl blandat. Häll blandningen i formen och bred ut i ett jämt lager. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur över natten.
  2. Stjälp upp marshmallowskakan, dra bort folien och skär i fyrkanter. Häll florsockret i en två-liters fryspåse och lägg i några marshmallowsbitar åt gången och skaka så att florsockret täcker bitarna. Förvara i en lufttät burk på ett svalt, mörkt ställe upp till en vecka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.