Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosa pavlovadröm

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En drömgod variant av den klassiska desserten pavlova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader. Häll äggvitor och socker i en metallskål. Sätt ner den i sjudande vattenbad och vispa 5-10 minuter.
  2. Vispa ner maizenamjöl och vinäger.Ta bort från värmen och vispa tills marängen tjocknat och svalnat. Droppa i färgen och rör några varv med en slickepott.
  3. Klicka ut på bakpappersklädda plåtar, små eller stora efter behag. Grädda i 60-90 minuter beroende på hur stora du gjort marängerna. Låt svalna.
  4. Kärna ur granatäpplet och avlägsna alla vita hinnor. Vispa grädden och rör ner crème fraichen.
  5. Lägg maränger i botten av ett stort fat och klicka grädden över. Dekorera med hallon och granatäppelkärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.