En drömgod variant av den klassiska desserten pavlova.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 125 grader.
Häll äggvitor och socker i en metallskål.
Sätt ner den i sjudande vattenbad och vispa 5-10 minuter.
- Vispa ner maizenamjöl och vinäger.Ta bort från värmen och vispa tills marängen tjocknat och svalnat. Droppa i färgen och rör några varv med en slickepott.
- Klicka ut på bakpappersklädda plåtar, små eller stora efter behag. Grädda i 60-90 minuter beroende på hur stora du gjort marängerna. Låt svalna.
- Kärna ur granatäpplet och avlägsna alla vita hinnor.
Vispa grädden och rör ner crème fraichen.
- Lägg maränger i botten av ett stort fat och klicka grädden över. Dekorera med hallon och granatäppelkärnor.
Publicerat den
4 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar