Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosa rabarberpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gott och läckert att bjuda på. Servera med vispgrädde, vaniljgräddglass eller på danskt vis med crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Blanda rabarber, socker och Maizena i en skål. Lägg blandningen i en ugnsfast form. Grädda i 20 min i ugnen.
  3. Ta formen ur ugnen.
  4. Riv Odense Mandelmassa grovt och häll den över rabarberna.
  5. Kavla och strimla den rosa figurmarcipanen och dekorera pajen.
  6. Sätt sedan tillbaka formen i ugnen i ytterligare 20 min tills mandelmassan är gyllenbrun.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.