Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosa slottets fiskrätt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rosépeppar är alltid gott! Du kan använda antingen färsk eller djufryst fisk, men tina den djupfrysta fisken först.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fiskfiléerna i en lätt smord ugnssäker form. Salta och peppra. Skiva purjolöken och fräs den på svag värme i matfettet i en stekpanna eller gryta. Lägg purjolöken över fisken. Vispa ihop creme fraiche i en skål tillsammans med citron, senap och stött rosépeppar (spara några hela korn till garnering). Häll såsen över fisken. Gratinera fisken i ugnen ca 25 minuter tills den är genomkokt och fått lite fin yta. Servera med pressad potatis och en blandad sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gersgarden 1 maj 2008

    Tackar för den goda middagen igår och "snor" ditt recept här :-) Helt klart värt 5 stjärnor!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.