Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosa vegetarisk färssås

 
Rosa vegetarisk färssås Rosa vegetarisk färssås
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Häftig färg!! Gottgott. Obs det går utmärkt att ha vanlig köttfärs om man inte gillar vegetariskt. det blir supergott ändå.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lök och krossa vitlök. Bryn en stund i olivolja i botten av en stor kastrull, passa så det inte bränns. Lägg i quornfärsen eller den färs du har. Stek en stund. Krydda med salt och peppar. Tillsätt krossade tomater, grädde, timjan, kajennpeppar och tomatpuré. Skala och riv rödbetorna på den grova sidan av rivjärnet. Blanda ner i såsen och låt den koka ihop en stund. Koka under tiden pasta. När pastan och såsen är färdiga, servera den tillsammans med smulad fetaost och ruccolasallad. Körsbärstomater är också gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.