Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Roséfile i gräddig parmesansås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En enkel och snabb bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 gr. Putsa kycklingen, salta och peppra runt om filéerna. Hetta upp smöret och bryn filéerna runt om. Ta bort från värmen och lägg i en smord ugnsform.
  2. Sås: Skala och strimla purjon, fräs blank och smidig tillsammans med tärnat bacon. Tillsätt grädde, vatten, kycklingfond och senap. Vänd ner spenaten och låt koka upp. Tillsatt persiljan. Häll såsen över kycklingen. Halvera körsbärstomaterna och strö dem över tillsammans med de soltorkade tomaterna och riven parmesanost. Gratinera i ca 15 minuter. Ta ut kycklingen, dekorera med timjan och servera med rostad klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.