- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En enkel och snabb bjudrätt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 gr.
Putsa kycklingen, salta och peppra runt om filéerna.
Hetta upp smöret och bryn filéerna runt om.
Ta bort från värmen och lägg i en smord ugnsform.
- Sås:
Skala och strimla purjon, fräs blank och smidig tillsammans med tärnat bacon.
Tillsätt grädde, vatten, kycklingfond och senap.
Vänd ner spenaten och låt koka upp.
Tillsatt persiljan.
Häll såsen över kycklingen.
Halvera körsbärstomaterna och strö dem över tillsammans med de soltorkade tomaterna och riven parmesanost.
Gratinera i ca 15 minuter.
Ta ut kycklingen, dekorera med timjan och servera med rostad klyftpotatis.
Publicerat den
17 september 2016
Liknande recept
Skriv kommentar