Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosèfile med dragon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helt underbar god rätt som jag lovar gör succé. Såsen blir mmm..

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Ta bort hinnor och sånt från filèen Ha den krossade rosèpepparn och dragon i steksmöret. Stek filen runt om så kryddorna kommer på hela filèen. Salta o peppra efter smak o tycke. Sänk värmen och låt eftersteka på ssvag värme ca 20 minuter eller tills köttet är genomstekt.
  2. 2. Blanda såsingredienserna antingen i stekpannan eller i en gryta brevid. Låt puttra några minuter.
  3. 3. Häll upp såsen på gratängfat. Skiva köttet och lägg ihop bitarna i såsen (som en filè) Garnera med lite dragon och krossad rosèpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.