Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En gratäng som min syster bjöd på ett kalas, den är väldigt god och lätt lagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera strimlade kycklingen. Koka pastan. Blanda till såsen och låt koka några minuter. Lätt pasten i en form och lägg över kycklingen och såsen. Grädda i 200 gr i ca 20 minuter, titta så att kycklingen verkligen är färdig. Strö över rocola och pinjenötter. Hyvla pesmasanosten över.
  2. Sedan är det bara att njuta.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • vivijan75 17 februari 2011

    Bjöd på detta idag! Mycket gott och uppskattat! Tack för receptet!

  • CinaJson 25 augusti 2012

    Fantasktisk god rätt som räcker till många. Fungerar också som medhavd fryst färdig middag på fjällresorna ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.