Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosenhills ädelostgratinerade ytterfilé

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Hade en mörad ytterfilé liggande som inhandlats till förmånligt pris. Funderade ut detta relativt enkla recept. Hattade hit och dit om jag borde lagt till vitlök men körde utan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 4 cm stora bitar. Bryn runt om i smör. Lägg över i smord ugnsform. Hacka lök och dela champinjoner i halvor, bryn dessa i kvarvarande smör från det brynta köttet. Sprid mellan köttet.
  2. Blanda crème fraiche, grädde, ädelost, senap och kryddor. Smaka av och häll över köttet.
  3. Strö osten över.
  4. Gratinera i ugn på 225 grader i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.