Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosenparfait à la turkish delight

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En underbar efterrätt som smälter i munnen, som en rosendröm att ringla söt honung över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden och ställ in den i kylen.
  2. Vispa äggulor, florsocker, vaniljsocker och honung i en separat bunke tills det är pösigt.
  3. Tillsätt rosenvatten och hallonpuré. Vänd i den vispade grädden och yoghurten. Häll upp massan i en form och ställ in i frysen minst fem timmar.
  4. Garnera med kanderade rosenblad och ringla över flytande honung.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.