Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosèpeppar filè. Rosèpeppar filè.
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En uppskattad filè rätt. Inte så krånglig heller.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och buljong. Tillsätt lök, chilisås, senap, sambal oelek och rosèpeppar. Koka upp och låt sjuda i 5 minuter. Rör samman mjöl och grädden, vispa sedan ner det i såsen. Låt det hela koka i 10 minutereller till lagom konsistens.
  2. Skär fläskfilèn i skivor. Bryn sivorna 2-3 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar.
  3. Lägg det brynta köttet i såsen och låt det småkoka i ca 15 minuter.
  4. Servera ris eller bandspagetti till. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • linedancer 18 februari 2011

    Har provat denna GODA maträtt.Hade pressad potatis(festligt) .Och ett gott rödvin till detta valde jag RUFFINO

  • kekke46 22 januari 2012

    Hej Ylva! Har idag gjort ditt recept otroligt gott. Det här kommer att hamna med mina favoriter. En hög fempoängere från oss. Tack för receptet.

  • sivgoran 10 februari 2013

    Mycket gott. Har sparat det i min kokbok

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.