- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En uppskattad filè rätt.
Inte så krånglig heller.
Instruktioner
- Koka upp vatten och buljong.
Tillsätt lök, chilisås, senap, sambal oelek och rosèpeppar. Koka upp och låt sjuda i 5 minuter.
Rör samman mjöl och grädden, vispa sedan ner det i såsen. Låt det hela koka i 10 minutereller till lagom konsistens.
- Skär fläskfilèn i skivor. Bryn sivorna 2-3 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar.
- Lägg det brynta köttet i såsen och låt det småkoka i ca 15 minuter.
- Servera ris eller bandspagetti till. Smaklig måltid.
Publicerat den
14 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har provat denna GODA maträtt.Hade pressad potatis(festligt) .Och ett gott rödvin till detta valde jag RUFFINO
Hej Ylva! Har idag gjort ditt recept otroligt gott. Det här kommer att hamna med mina favoriter. En hög fempoängere från oss. Tack för receptet.
Mycket gott. Har sparat det i min kokbok