Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparbiff med päron och ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta recept damp ner i min brevlåda. Det visade sig vara en hit, helt enkelt jättegott ! Jag älskar nämligen päron och ädelost. Tillsammans i denna kombination kött och pasta helt outstanding.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att tärna köttet i ca 1½ cm bitar. Krossa rosépepparn. Rulla köttet i peppar. Stek i smör ca 5 minuter. Krydda med salt och peppar.
  2. Mosa 2/3 av osten med crème fraiche. Dela spenaten i mindre bitar. Klyfta det mogna päronet.
  3. Tillaga den färska pastan, låt rinna av. Blanda pastan med den mosade crème frache, osten och vänd ner spenat, päron och biff. Smula över resten av ädelosten, avnjut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.