Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparbiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här rätten har jag bjudit många gäster på. Till både lunch och middagar. Jag har alltid fått mycket beröm för den. Den är jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda grädde,vatten, ströbröd,ägg,smulad kött- buljongkrossade rosèpeppar och salt. Rör ihop och blanda med färsen. Gör små biffar,stek på medelvärme Såsen: Fräs rosèpeppern i kastrull med matfett. smula ner buljongtärning. Vispa ner grädde,creme fraiche. Låt puttra c:a 5 min. Smaka av med tomatpurè,soja och salt. Häll såsen över biffarna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mercedes354 8 februari 2009

    3/4 krossade rosépepparkorn står det i receptet för Rosépepparbiffar....är det dl eller?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.