Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparbiffar i gräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxigt och gott med köttfärs.

Ingredienser

Instruktioner

GÖR SÅ HÄR Riv potatisen, skala och hacka löken fint Blanda alla ingredienserna till färsen Forma till små biffar och lägg på vattensköljd skärbräda Stek biffarna till fin färg, sänk värmen och efterstek en kort stund. SÅS: Smält margarinet och bryn rosépepparn en kort stund. Tillsätt grädden och låt sjuda ca 5 minuter. Smaka av med tomatpuré och kalvfond. Vill du ha tjockare sås, tillsätt maizena till önskad konsistens. Tillsätt ett par droppar soja till lagom färg. Häll såsen över biffarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.