Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mjölk och glutenfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och buljongtärning i en traktörpanna eller vid kastrull.
  2. Tillsätt lök, chilisås, soja, senap och rosépeppar. Koka upp och låt sjuda några minuter. Rör samman maizena och matgrädde och vispa ner redningen i såsen.
  3. Tillsätt pressad vitlök och smaka av kryddningen. Låt koka några minuter till lagom tjock konsistens. Koka potatisen eller riset.
  4. Gör iordning grönsakerna, t.ex. morötter i slantar och sockerärter. Skär filén i 2 cm tjocka skivor. Låt margarinet bli ljusbrunt i en stekpanna. Stek filéskivorna 2 minuter på varje sida.
  5. Krydda med salt och peppar. Lägg det brynta köttet i såsen och låt småkoka några minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.