Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

Finfördela paprikan och löken i en mixer och fräs det i margarin. Häll i krossad rosépeppar, köttbuljong, vinäger och låt småkoka i ca 5 minuter. Häll i Creme fraichen och låt det koka upp. Redes med vetemjöl och lite mjölk. Smaksättes med sambal oelek, socker, salt (efter smak).

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Disen 11 oktober 2009

    Mycket god och lättlagad sås. Ibland kan det enkla vara väl så gott. Hade såsen både till fläsk och oxfilé. Sambal oeleken gjorde att det blev lite "sting" i såsen. Kommer självklart att göra den igen. Full pott. Tack för receptet. Kram Disen.

  • eva23 9 november 2014

    Den här såsen brukar min bror göra vid festliga tillfällen. Kan intyga att den är supergod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.