Glasyren innehåller både sirap och grädde.
Instruktioner
- Vispa ägg och socker pösigt.
- Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och tillsätt det i äggsmeten. Rör ner det smälta margarinet blandat med mjölken.
- Häll smeten i en smord och cocosbeströdd långpanna.
- Grädda i 175 grader i ca 15 minuter.
- Gör under tiden glasyren. Blanda alla ingredienser i en kastrull och låt det smälta, får inte koka.
- Ta ut kakan ur ugnen och bred försiktigt över glasyren och grädda ytterligare i 10-15 minuter.
- Låt svalna och skär kakan i trekanter.
Publicerat den
8 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Äntligen hittade jag receptet! Har sökt denna länge bland mina recept men det verkar ha försvunnit. Kanongott! Toppbetyg från mig!
Gott gott i gott gott säger jag bara....
Supergott! Älska kakan verkligen! Topp betyg från oss!
Supergod! 😀