Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarindoftande färsbiffar med kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Var beredd på att det här snart blir en favorit. Kryddad med skogens guld blir biffarna gudomligt goda.

Ingredienser

Instruktioner

Grovhacka och fräs kantareller med finhackad gul lök i hälften av matfettet. Blanda färsen med ägget, grädden, fonden och kryddorna till en jämn smet. Forma 4 stycken biffar och stek på medelvärme till köttsaften är klar. Servera gärna till kantarellsås, potatismos och kokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.