Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkla och läckra våfflor som betydligt är annorlundare än de traditionella. Kul att pröva något nytt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda pepparroten med honungen. Skala och riv rödbetan grovt. Smält smöret. Skilj äggulor och vitor. Vispa vitorna hårt och ställ kallt. Blanda båda mjölsorterna med bakpulvret. Vispa ihop äggulor och mjölk.
  2. Blanda i mjölblandningen, rödbeta, rosmarin, smält smör och socker. Vänd försiktigt ner de vispade äggvitorna. Grädda våfflorna i smörat våffeljärn. skär dem i hjärtan eller mindre bitar.
  3. Skär osten i tärningar. Servera våfflan med rucola och tärnad ost. Ringla över lite av pepparrotshonungen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.