Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinfilé med örtsmör, sås och rucolapasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott! Tips: Örtsmör och sås kan göras klart i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet i smör i en stekpanna hastigt på hög värme. Salta och peppra. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.
  2. Örtsmör: Blanda smör, rosmarin och ost.
  3. Sås: Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull. Låt det koka ihop i några minuter.
  4. Sätt ugnen på 250 grader. Bred örtsmöret på köttskivorna. Gratinera köttet i mitten av ugnen i 10 min.
  5. Rucolapasta: Koka pastan. Skala och finhacka löken. Grovhacka rucolasalladen. Fräs vitlöken i smöret i en stekpanna. Rör i tomater och sallad. Smaksätt med balsamvinäger, salt och peppar. Blanda med den nykokta pastan. Servera med tex kött eller kyckling.
  6. Servera rosmarinfiléerna med sås och pasta. Bjud gärna en grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.