Jättegott!
Tips: Örtsmör och sås kan göras klart i förväg.
Instruktioner
- Bryn köttet i smör i en stekpanna hastigt på hög värme. Salta och peppra. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.
- Örtsmör:
Blanda smör, rosmarin och ost.
- Sås:
Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull. Låt det koka ihop i några minuter.
- Sätt ugnen på 250 grader.
Bred örtsmöret på köttskivorna. Gratinera köttet i mitten av ugnen i 10 min.
- Rucolapasta:
Koka pastan. Skala och finhacka löken. Grovhacka rucolasalladen. Fräs vitlöken i smöret i en stekpanna. Rör i tomater och sallad. Smaksätt med balsamvinäger, salt och peppar. Blanda med den nykokta pastan. Servera med tex kött eller kyckling.
- Servera rosmarinfiléerna med sås och pasta.
Bjud gärna en grönsallad till.
Publicerat den
3 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar